Mezinárodní výstava KATOWICE 2011

21.03.2011 08:00

V neděli 20.3. jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Katowicích, která se konala na stadioně Spodek. Cesta byla celkem v pohodě až na to, že Pankymu nebylo moc dobře a cestou se nám poblil. Naše barvy na polské výstavě jsme nehájili sami, ještě se zúčastnila naše kamarádka Lenka se svou fenečkou Anabel a také paní Bártová s fenečkou Aurou. I přes Pankyho indispozici a nechuť se vystavovat získal v kruhu V1 . Obě fenečky dostaly taky výbornou, takže se dá říct, že výprava byla velmi úspěšná. Překvapení - během výstavy jsme dostali kalíšek šampáňa a zákusek, což jsme nějak nechápali, ale později jsme se dozvěděli, že se oslavuje získání titulu Interšampión :-)))) - což bylo ze strany majitelky Interšampióna velmi milé. Akoráť Lenka ani můj muž nemohli pít, protože byli řidiči, a tak to zbylo na mě :-))))) 

Leni díky za milou společnost a doufám, že bude mít pokračování na jiných výstavách. Poděkování patří i mému muži Liborovi, který mi byl po celou dobu skvělou oporou a výstavu zdokumentoval.

P.S. Nějaké fotky teda máme nafocený, ale bylo to v interiéru a velice špatné světelné podmínky a tak kvalita není nic moc. Po zpracování je sem dám k nakouknutí.